Over ons

Voor (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende werkzaamheden zoals de complete bouw en onderhoud van woningen, het realiseren van aan- en verbouwingen, het plaatsen van keukens, renovatie van uw badkamer, het installeren van dakkapellen. Voor deze (ver) bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Maar even zo goed voor de kleine klussen; van die verbouwingen in of om het huis, die maar blijven liggen; een gemetselde afscheiding van de tuin, een muur of plafond die nodig gestucadoord moet worden, een deur die nog moet worden afgehangen! Enkele voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Ook qua prijs zit u bij ons goed; we weten namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken dat onze offerte scherp en concurrerend is, maar wèl realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, zit u niet te wachten.

Tot slot, ook niet onbelangrijk: u heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk en de lijnen kort.

Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein.