Waarom

Bouwbedrijf van Kollenburg, niet voor niets:

Ondersteuning op alle fronten

Bij bouwen of verbouwen komt veel meer kijken dan alleen vakkundige handen en het juiste materieel. Denk alleen al aan het aanvragen van vergunningen, het contact met de architect en het regelen van de juiste verzekeringen. Bij Bouwbedrijf van Kollenburg kunnen we ook hiervoor zorgen. We kennen immers het klappen van de zweep. Dit scheelt u in elk geval tijd en moeite.

Professioneel netwerk

Om snel te kunnen schakelen én vakwerk te kunnen leveren, werkt Bouwbedrijf van Kollenburg samen met diverse (branche)partners uit de regio. Partners die dezelfde filosofie aanhangen als wij: Kwaliteit in zijn totaliteit.

Korte lijnen en een vast aanspreekpunt

Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen direct anticiperen op uw (veranderde) wensen. Zo blijven de verantwoordelijkheden duidelijk, de lijnen kort en hoeft u niet steeds zelf thuis te blijven.

Afspraken zijn afspraken

Tevreden klanten zijn de basis voor een gezonde toekomst. Daarom pakken we elk project altijd zo snel mogelijk op. We zorgen voor een duidelijke, realistische planning. Aan loze beloftes heeft u immers niets. Ten slotte houden we ons aan onze afspraken. Dankzij deze werkwijze hebben we in de loop van de jaren een betrouwbare reputatie opgebouwd uit de reacties van onze klanten.

Het voordeel van slim inkopen

Wij weten de weg naar de juiste leverancier. Niet onbelangrijk, want de prijs van materialen bepaalt voor een belangrijk deel uw kosten. Slim inkopen kan u veel geld besparen. Dat zult u ook zien aan onze offerte.

Gespecificeerde offerte

Offertes van Bouwbedrijf van Kollenburg zijn scherp, realistisch en duidelijk gespecificeerd. Bovendien leggen we alle afspraken die we met u maken contractueel vast. Zo voorkomen we dat u voor verrassingen komt te staan. Op misverstanden of extra kosten achteraf zit u immers niet te wachten.